Hand gest


 
Yogaretreat Slow
med Kajsa Henningsson 
  16-17 september 2022

.

Detta är din inbjudan att gå in, lära känna dig själv djupare och ta hand om ditt tempel, din mentala, emotionella och fysiska kropp.

Så logga ut från vardagens brus en och hämta själv. Under ett dygn mitt i Smålands storslagna natur drar vi oss tillbaka. Får du möjlighet att stanna upp och vänta in själen med hjälp av långa sköna yogaklasser, god mat, varma bastubad och  insjöbad bad.

Ett retreat en reträtt från vardagens brus för återhämtning och återskapande.

 

Kajsa Henningsson är yogaläraren och terapeuten med över 12 års erfarenhet i branschen som via egen erfarenhet fått uppleva de frigörande möjligheter som finns inom yoga, andning massage och nu arbetar med att förmedla dessa vidare. I sin yogaundervisning arbetar hon med tekniker från Hatha/Vinyasa yoga och brinner extra för Yin Yoga, Yoga Nidra och Restorative yoga, meditation och pranayama. Kajsa driver företaget Rikhälsa i Växjö.

 

 

Din investering 2195 kr (enkelrumstillägg 350kr)
I priset ingår alla måltider (fika, trerätters middag frukostbuffé & lunch).

3 långa yogaklasser, Ute spa med bastu, jacuzzi och insjöbad.
 

Bokningsavgift 500 kr -  resterande betalas på plats

BOKA HÄR 

Preliminärt schema


Fredag 16,00 Välkomst fika

 

16.30-18.00
Yogaklass-Soul

Följ med på en resa genom koppen tillsammans med sköna asanasekvenser, andningsövningar. I denna klass får du resa genom kroppen steg för steg så att frihet, inspiration och närvaro intrigeras till varje cell i kropp och själ.

 

19.15 Middag

 

Lördag
8.00- 10.00 frukost och morgonbad

 

10.30 -12.30
Yogaklass – Rest
En återhämtande yogaklass som inbjuder dig att sakta ner och in, och låta kroppen vila och återhämta sig. Lär dig om konsten att slappna av samtidigt som du utvecklar färdigheter och förmågor som en ger dig större klarhet, stillhet och inre lugn.

 

13.00 Lunch

14,30-15,45
Moving into stillness
Mjuk och skön Yin där du får möjlighet att öppna upp lager av stelhet. Klassen mynnar ut i stillsam restorative och meditation.

15,45 Återkoppling och mellanmål

IMG_7567.JPG
IMG_4484.PNG
AsaHerrgård_stralmansfoto_0177.jpg